Meru National Park

Dager 2 - 5

Meru National Park er vill og vakker med variert natur og ikke mindre enn 13 elver. Dyrelivet inkluderer noen av de mindre jevnlig observert dyr som oryx, Lesser Kudu duiker og Dik Dik og over 300 fuglearter er registrert. Det er her at Else, den berømte løven fra boken og filmen "Born Free", levde ut den siste delen av sitt liv og er gravlagt .

Mer Informasjon

Meru National Park

Høydepunkter

Fotosafari i Meru nasjonalpar

Sundowner

Alternativ Overnatting

iKweta Safari Camp

Samburu National Reserve

Dager 5 - 9

Samburu er øde, varm og tørr med kuperte åser og bølgende sletter. Som de fleste naturområder i slike miljøer er Samburus livsnerve - elven Ewaso Ngiro River og dens elveskoger, som danner sin grense med Buffalo Springs National Park. Dette er en av de få områdene i Kenya hvor du kan oppdage sørlige og nordlige dyrearter sammen med høydepunkter som reticulated giraff, lang halset gerenuk, somali struts og Grevys Zebra. Samburu var et av hjemmene til Elsa Therese, stjernen i den bestselgende boken og prisbelønte filmen Born Free.

Ol Pejeta Conservancy

Dager 9 - 12

Ol Pejeta Conservancy har en utrolig variasjon av dyr som inkludert alle de "Big Five" (truede svarte og hvite neshorn, leopard, elefant, bøffel og løve) samt Kenyas eneste fristed for reddet sjimpanser.

tilbake til toppen